Craiova, Calea BUCUREŞTI, Nr. 105, Bl A1, Sc 2, Ap 15, Județ Dolj
Luni - Vineri: 07:00 - 20:00

Manitou MRT 2150

  • Înălțime lucru: 20.40 m
  • Sarcina ridicare: 5.000 kg
  • Motorizare: diesel
Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

PDF Manitou MRT 2150

 

Manitou MRT 2150 este un utilaj de ridicat și transportat cu braț telescopic, proiectat pentru a efectua diverse sarcini de ridicare și manipulare a materialelor în cadrul șantierelor de construcții sau a altor aplicații industriale.

Acest utilaj are o capacitate de ridicare de 5 tone și o înălțime maximă de ridicare de 20.40 m, fiind capabil să transporte sarcini grele la înălțimi mari și să le plaseze cu precizie. De asemenea, acesta este prevăzut cu un braț telescopic care permite extinderea și retractarea, oferind astfel o mai mare flexibilitate în manipularea materialelor.

Manitou MRT 2150 este construit cu un sistem de tracțiune integrală care îi permite să se deplaseze pe terenuri dificile, precum și cu o cabina de operator confortabilă și cu vizibilitate sporită, care oferă operatorului o bună viziune asupra sarcinilor și asupra mediului din jur.

Acest utilaj este echipat cu un sistem de siguranță avansat, care include un sistem de limitare a sarcinii, senzori de stabilitate și un sistem de frânare automată, pentru a asigura o operare sigură și eficientă în orice situație.

Manitou MRT 2150 este un utilaj versatil, care poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv în construcții, industria minieră, agricultură, industria petrolieră și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manitou MRT 2150”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *