Craiova, Calea BUCUREŞTI, Nr. 105, Bl A1, Sc 2, Ap 15, Județ Dolj
Luni - Vineri: 07:00 - 20:00

TOYOTA 52-8FDJF35

  • Capacitate ridicare: 3500 kg
  • Inaltimea de ridicare: 3.7 m
  • Motorizare: diesel
Categorie: Etichete: , ,

Descriere

PDF TOYOTA 52-8FDJF35

 

Toyota 52-8FDJF35 este un model de stivuitor produs de Toyota Industries Corporation, special conceput pentru a manipula sarcini grele în depozite, fabrici sau în zonele de logistică. Acest model poate manipula încărcături cu o capacitate de până la 3,5 tone și este echipat cu un motor diesel cu injecție directă, care oferă un nivel ridicat de putere și performanțe superioare în condiții de lucru exigente.

Acest stivuitor este dotat cu o gamă largă de caracteristici tehnice și de siguranță, inclusiv o cabină ergonomică, cu o vizibilitate excelentă, faruri puternice pentru a îmbunătăți vizibilitatea în condiții de lumină scăzută, precum și sisteme avansate de frânare și direcție pentru manevrabilitate maximă în spații înguste sau aglomerate.

De asemenea, modelul Toyota 52-8FDJF35 vine cu o gamă largă de opțiuni și accesorii, care îi permit să fie personalizat în funcție de nevoile specifice ale operatorului sau ale aplicației. Acestea includ, de exemplu, diverse tipuri de furci, masturi reglabile în înălțime, dispozitive de prindere și multe altele.

În concluzie, Toyota 52-8FDJF35 este un stivuitor puternic, fiabil și versatil, care poate fi utilizat într-o varietate de aplicații industriale pentru a îmbunătăți eficiența și siguranța operațiunilor de manipulare a mărfurilor.

Informații suplimentare

Capacitate ridicare

Peste 1000 kg

Inaltime de lucru

Intre 3 m si 6 m

Motorizare

Diesel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TOYOTA 52-8FDJF35”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *