Craiova, Calea BUCUREŞTI, Nr. 105, Bl A1, Sc 2, Ap 15, Județ Dolj
Luni - Vineri: 07:00 - 20:00

ML10EJ (ML340EJ)

  • Înălțime lucru: 10.3 m
  • Capacitate ridicare: 200 kg
  • Motorizare: electrica
Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

PDF ML10EJ (ML340EJ)

 

ML10EJ (sau ML340EJ) este o nacelă verticală electrică fabricată de Sinoboom. Această nacelă este concepută pentru a oferi o înălțime de lucru de până la 10 m  și o capacitate de încărcare de până la 200 kg.

Cu o raza de actiune de 3m.

Nacela verticală ML10EJ este compactă și ușor de manevrat, având o lățime de doar 0,76 m și o lungime de 1,4 m. Acesta poate fi utilizată pentru o varietate de sarcini, cum ar fi lucrări de întreținere și reparații în spații înguste, cum ar fi depozite, hale industriale, supermarket-uri, clădiri de birouri și altele.

Nacela este echipată cu un motor electric silențios și cu un sistem hidraulic de ridicare care oferă o mișcare lină și precisă a platformei de lucru. De asemenea, nacela verticală ML10EJ dispune de un sistem de protecție a suprasarcinii și de un sistem de oprire de urgență pentru a asigura siguranța operatorului.

Cu o înălțime de lucru de până la 10 m, modelul ML340EJ este ideal pentru lucrările de construcție și pentru alte aplicații care necesită acces la înălțimi mari. Acesta este echipat cu caracteristici suplimentare de siguranță, cum ar fi sistemul de interblocare a platformei, senzorii de stabilitate și sistemul de control al înclinării, pentru a asigura o operațiune sigură și eficientă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ML10EJ (ML340EJ)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *