Craiova, Calea BUCUREŞTI, Nr. 105, Bl A1, Sc 2, Ap 15, Județ Dolj
Luni - Vineri: 07:00 - 20:00

Genie S 40

  • Înălțime lucru: 14.20 m
  • Capacitate ridicare: 227 kg
  • Motorizare: diesel
Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

PDF Genie S 40

 

Genie S-40 este o nacelă telescopică de mare înălțime, utilizată pentru lucrări la înălțimi mari în interior sau exterior. Această nacelă este construită cu un sistem de ridicare extensibil, cu o înălțime maximă de lucru de 14,2 metri și o capacitate de ridicare de 227 kg.

Genie S-40 este o nacelă versatilă și ușor de manevrat, cu o platformă stabilă și spațioasă, care oferă suficient spațiu pentru operator și pentru echipamentul și materialele necesare pentru lucrările la înălțime. De asemenea, nacela este dotată cu un sistem de acționare pe roți, care permite deplasarea ușoară pe diferite suprafețe de teren.

Nacela Foarfeca este prevăzută cu un sistem de control avansat, care permite operatorului să ajusteze viteza și poziția platformei, precum și un sistem de siguranță care include frânare automată, senzori de stabilitate și o cutie de comandă în platformă pentru a asigura o operare sigură și eficientă.

Această nacelă este foarte populară în sectorul de construcții și de mentenanță a clădirilor, fiind utilizată într-o varietate de aplicații, inclusiv înlocuirea de luminatoare, lucrări de electricitate, lucrări de întreținere și reparații la fațade sau acoperișuri de clădiri și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Genie S 40”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *