Craiova, Calea BUCUREŞTI, Nr. 105, Bl A1, Sc 2, Ap 15, Județ Dolj
Luni - Vineri: 07:00 - 20:00

Ruthmann 270

  • Înălțime lucru: 27 m
  • Capacitate rididcare: 230 kg
  • Motorizare: diesel
Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

PDF Ruthmann 270

 

Ruthmann 270 este o nacelă telescopică de mare înălțime, utilizată pentru lucrări la înălțimi mari în interior sau exterior. Această nacelă este construită cu un sistem de ridicare extensibil, cu o înălțime maximă de lucru de 27 metri și o capacitate de ridicare de 230 kg.

Ruthmann 270 este prevăzută cu un sistem de articulații care permite operatorului să ajusteze poziția platformei și să obțină acces la zone dificile, precum colțurile clădirilor sau alte zone greu accesibile. De asemenea, nacela este dotată cu un sistem de acționare pe roți, care permite deplasarea ușoară pe diferite suprafețe de teren.

Această nacelă este prevăzută cu un sistem de control avansat, care permite operatorului să ajusteze viteza și poziția platformei, precum și un sistem de siguranță care include frânare automată, senzori de stabilitate și o cutie de comandă în platformă pentru a asigura o operare sigură și eficientă.

Este foarte populară în sectorul de construcții și de mentenanță a clădirilor, fiind utilizată într-o varietate de aplicații, inclusiv lucrări de întreținere și reparații la fațade sau acoperișuri de clădiri, instalare de echipamente pentru telecomunicații sau iluminat, lucrări de construcții de mari dimensiuni și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ruthmann 270”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *