Craiova, Calea BUCUREŞTI, Nr. 105, Bl A1, Sc 2, Ap 15, Județ Dolj
Luni - Vineri: 07:00 - 20:00

JLG 450 AJ

  • Înălțime lucru: 15.77 m
  • Capacitate ridicare: 250 kg
  • Motorizare: diesel
Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

PDF JLG 450 AJ

 

JLG 450 AJ este o nacelă telescopică articulată de mare înălțime, utilizată pentru lucrări la înălțimi mari în interior sau exterior. Această nacelă este construită cu un sistem de ridicare extensibil, cu o înălțime maximă de lucru de 15.77 m și o capacitate de ridicare de 250 kg.

JLG 450 AJ este prevăzută cu un sistem de articulații care permite operatorului să ajusteze poziția platformei și să obțină acces la zone dificile, precum colțurile clădirilor sau alte zone greu accesibile. De asemenea, nacela este dotată cu un sistem de acționare pe roți, care permite deplasarea ușoară pe diferite suprafețe de teren.

Această nacelă este prevăzută cu un sistem de control avansat, care permite operatorului să ajusteze viteza și poziția platformei, precum și un sistem de siguranță care include frânare automată, senzori de stabilitate și o cutie de comandă în platformă pentru a asigura o operare sigură și eficientă.

Este foarte populară în sectorul de construcții și de mentenanță a clădirilor, fiind utilizată într-o varietate de aplicații, inclusiv lucrări de întreținere și reparații la fațade sau acoperișuri de clădiri, instalare de echipamente pentru telecomunicații sau iluminat, lucrări de construcții de mari dimensiuni și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „JLG 450 AJ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *