Nacelele electrice sunt echipamente de performanta care se pot folosi atat in spatiile inchise cat si in spatiile deschise. Acest tip de utilaj permite accesul facil prin anumite locuri inguste dar si o manevrabilitate pe masura.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi o nacela electrica?

Tipul motorului

Tipul motorului este foarte important atunci cand te gandesti la o nacela electrica. Cu cat motorul este mai puternic cu atat nacela va fi mai functionala.

Inaltimea

Nacelele electrice sunt de mai multe tipuri si le vei putea deosebi in functie de inaltimea la care iti permit accesul. Poti alege intre nacele care iti permit accesul la 10 metri si nacele care iti permit accesul la 20 de metri.

Capacitatea si viteza de ridicare

Capacitatea nacelelor poate varia intre 250 si 1050 kg. Viteza acestora poate depinde de puterea motorului si poate incepe de la 5m/s.

Dimensiunile platformei

Pentru ca muncitorii tai sa se simta in deplina siguranta latimea trebuie sa fie cuprinsa intre 70 si 80 cm in timp ce lungimea trebuie sa varieze intre 2 si 12 metri.

De ce trebuie sa apelezi la serviciul de inchiriere nacele electrice

  • Vei economisi bani

Daca vei apela la serviciul de inchiriere nacele atunci vei economisi mai multi bani. Este mult mai usor sa inchiriezi o nacela decat sa cumperi una mai ales daca nu o vei utiliza o perioada foarte mare de timp.

  • Ai parte de nacele calitative

Daca vei opta pentru nacele dintr-un magazin de specialitatea vei avea siguranta unui produs calitativ care este intretinut asa cum este recomandat. O nacela este un utilaj care are nevoie de verificari constante pentru a functiona in stare optima. Intr-un magazin de specialitate ai toata siguranta ca nacelele puse la dispozitie au parte de verificari constante si amanuntite.

  • Nu te ingrijoreaza micile defectiuni

Cel mai mare avantaj al serviciului de inchiriere nacele este ca nu te va mai ingrijora daca acestea se deterioreaza pe masura ce la folosesti. Apeland la serviciul de inchiriere nacele vei avea siguranta ca produsul folosit de tine va avea parte de service fara ca pe tine sa te impacteze asta. Tu vei primi un nou produs de care te vei putea folosi.

Cons Mid este compania care iti va pune la dispozitie cele mai bune nacele.