Craiova, Calea BUCUREŞTI, Nr. 105, Bl A1, Sc 2, Ap 15, Județ Dolj
Luni - Vineri: 07:00 - 20:00
EnglishRomanian

Cons Mid ofera servicii profesionale de inchiriere incarcator frontal, pentru cei ce sunt in cautarea unui incarcator frontal in vederea utilizarii pentru incarcarea si descarcarea materialelor.

Incarcatorul frontal ofera multifunctionalitate, flexibilitate, performante superioare dar si un rezultat pe masura.  Scopul principal al incarcatorului frontal este saparea sau scoaterea materialului, incarcarea cupei frontale cu material dar si mutarea sau descarcarea pe gramezi de stocuri.

 

Inchiriere incarcator frontal Liebherr L 556

  • Greutate 21tone

  • Volum cupa 3.5m³

 

Liebherr L 556 este un concept de mașină inovator care combină performanța, eficiența consumului de combustibil, robustețea și confortul. Cu sistemul lor de transmisie împărțit în putere, încărcătoarele frontale Liebherr L 556 funcționează cu cel mai mare nivel de eficiență în toate aplicațiile.

Specificatii PDF

Inaltimea de ridicare a bratului este cuprinsa intre 2 si 4 metri. Cu toate astea, trebuie sa stii ca pe masura ce greutatea pe care utilajul o ridica este mai mare cu atat inaltimea de ridicare va fi mai mica.

Daca vei inchiria acel utilaj nu va mai fi necesar sa te gandesti la intretinerea lui. Practic, te vei bucura de un utilaj si nu te va mai interesa intretinerea acestuia.

In momentul in care vei opta pentru serviciul de inchiriere incarcator frontal trebuie sa stii ca acestuia ii vei putea atasa mai multe accesorii precum: graifer, cupa mixare, cupa malaxoare, cupe de excavat, cupe de incarcat, lama dozer, furci, cupa skeleton, plug zapada si nu in ultimul rand cupa multifunctionala.

Cons Mid este compania care te va ajuta de fiecare data sa ai parte de un serviciu complex  si la un cost accesibil.
Solicita o oferta pentru serviciul de inchiriere incarcator frontal.